Restaurant La Griotte

De ongedwongen sfeer in ons restaurant, de heerlijke keuken en de vriendelijke bediening, zijn de basis voor een heerlijk avondje uit. In ons restaurant zult u zich thuis voelen en lekker 'uit eten'. Wij bieden u een gevarieerd menu aan voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten,vaak passend bij de seizoenen.

Wij heten u van harte welkom in ons restaurant.

Patrick & Tamara Willigenburg

 

 

Aantrekkelijk 3 gangen keuze menu voor € 24,95 pp !!! 

Heerlijk genieten van ons nieuwe concept is een aanrader voor een heerlijk avondje uit. Wij hebben speciaal voor u een drie gangen keuze menu samengesteld uit seizoensproducten voor een aantrekkelijke prijs met keuze's tussen salade's of soepen , keuze tussen hoofdgerechten van vlees, vis of vegetarisch en heerlijke desserts of koffie of thee voor een vaste prijs van slechts € 24,95,- pp.

Voor reserveringen van 10 personen of meer stellen wij in overleg met de gast een keuze menu op maat af uit: 3 voorgerechten / 3 hoofdgerechten / 3 desserts.

Onze kaart wisselt per seizoen , hebben wij u nieuwsgierig gemaakt en wilt u op de hoogte blijven van onze nieuwe kaart , LIKE dan onze Facebook pagina om als eerste onze nieuwe menu's te zien.

Wij adviseren u wel om altijd even te reserveren voor uw komst om teleurstelling te voorkomen !!!

Kadobonnen

KADOBONNEN 

Wij Stoppen met onze kado bonnen , uitgeschreven bonnen zijn dit jaar nog in te wisselen !!!


Kies zelf uw 3 gangen menu voor € 24,95 pp

Wij hebben ieder seizoen een smaakvolle kaart met zowel vlees , vis als vegetarische gerechten waaruit u zelf een 3 gangen menu mag samenstellen voor een vaste prijs van 

€ 24,95 pp.

Vergeet niet te reserveren want 

 vol = vol