Restaurant La Griotte

De ongedwongen sfeer in ons restaurant, de heerlijke keuken en de vriendelijke bediening, zijn de basis voor een heerlijk avondje uit. In ons restaurant zult u zich thuis voelen en lekker 'uit eten'. Wij bieden u een gevarieerd menu aan voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten,vaak passend bij de seizoenen.

Wij heten u van harte welkom in ons restaurant.

Patrick & Tamara Willigenburg

 

 

Aantrekkelijk 3 gangen keuze menu voor € 24,95 pp !!! 

Heerlijk genieten van ons nieuwe concept is een aanrader voor een heerlijk avondje uit. Wij hebben speciaal voor u een drie gangen keuze menu samengesteld uit seizoensproducten voor een aantrekkelijke prijs met keuze's tussen salade's of soepen , keuze tussen hoofdgerechten van vlees, vis of vegetarisch en heerlijke desserts of koffie of thee voor een vaste prijs van slechts € 24,95,- pp.

Voor reserveringen van 10 personen of meer stellen wij in overleg met de gast een keuze menu op maat af uit: 3 voorgerechten / 3 hoofdgerechten / 3 desserts.

Op maandag , donderdag en vrijdag kunt u buiten onze kaart om ook reserveren voor ons Pot Schaft menu voor slechts € 14,95 pp voor 3 gangen , wilt u weten wat het menu deze week is kijk dan onder het kopje Eten wat de Pot schaft  !!!

Onze kaart wisselt per seizoen , hebben wij u nieuwsgierig gemaakt en wilt u op de hoogte blijven van onze nieuwe kaart , LIKE dan onze Facebook pagina om als eerste onze nieuwe menu's te zien.

Wij adviseren u wel om altijd even te reserveren voor uw komst om teleurstelling te voorkomen !!!

Kadobonnen

KADOBONNEN 

Wij verkopen ze voor ieder's bedrag ,u kunt ze tijdens openingsuren komen afhalen !!!


Wat de Pot schaft

Don 13, vrij 14 en ma 17 December 

 Eten wat de pot schaft  €14,95

Dwars door de tuin soep

Grill spies , mexicaine saus

salade ,frites , gebakken aardappel

Zoete verwennerij 

Uitsluitend op reservering !!!